Porc teriyaki

de luminita20_2006 in Mancaruri cu carne, 26 Aug 2010 | 10017 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • (se prepara cu 4 ore inainte pentru a sta la macerat)
  •  muschi porc `1 kg
  • 100 ml vin alb dulce 
  • 100 ml sos soia
  • 2 linguri ulei 
  • 1 lingurita miere sau zahar
  • 1 catel usturoi
  • 1 radacina ghimbir de ~4 cm
  •  piper proaspat macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc teriyaki:



Se amesteca pana ce devine o marinata omogena vinul cu sos de soia, ulei, piper si usruroi+ gimbir care au fost tocate fin in prealabil. Muschuil de porc se portioneaza se aseaza intr-un vas dupa care se toarna marinada peste el! trebuie sa acopere toara carnea! si se da la rece pentru 4 ore.

 Dupa care se frige carnea pe un gratar, plita sau tigaie teflonata . Carnea trebuie sa fie scursa de marinada!

 Dar se unge din cand in cand cu marinada in timplul frigerii dar sa nu exagerati ca se arde.

 Se serveste fierbine cu garnitura de orez. O parte din carne(nefacuta) a fost cam mult a ramas pt a doua zi a fost la fel de buna si mai patrunsa de arome.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc teriyaki" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita cu sos de rosii si rodie