Porc la tava in sos de rosii si usturoi

de Sim0na in Porc, 9 Apr 2012 | 14469 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ceafa porc
  • suc de rosii
  • rosii in bulion cu busuioc
  • usturoi
  • ulei
  • condimente (cimbru, busuioc, boia, piper, condimente ptr carne de porc.)
  • sare
  • delicat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc la tava in sos de rosii si usturoi:

Carne se taie bucati, se condimenteaza si se lasa cateva ore sa-si ia aromele. Se pun bucatile intr-o tava in care ati pus putin ulei si apa. Se da la cuptor, la foc potrivit, 30 min, apoi bucatile se intorc, si se mai lasa 15 min.

Intre timp se pregateste sosul: se piseaza usturoiul in rosiile pasate si se mai adauga un pic de sare. Daca este mai gros, se subtiaza cu apa.
Sosul se adauga peste carnea de la cuptor. Se mai lasa 30-40 min, la foc mic, intorcandu-se bucatile de carne.

Noi am servit cu o garnitura de piure de cartofi si ardei copti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc la tava in sos de rosii si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Sim0na 1

10.04.2012, 19:20

Maria68, la cat de bun este, cu siguranta se merita!
diaconta, lasa ca si eu merg la sala.. Deci Gusti eu tin cu tine!!!! Dia este o lea!!!

Alinutza80 1

10.04.2012, 21:06

Sim0na 1

10.04.2012, 21:45

Alinutza80

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu legume la cuptor