Ceafa lu`porcu la cuptor

de Constelatialeu in Porc, 30 Apr 2016 | 10001 vizualizari

 

Pulpa lu`mielu e doar a mea, ca eu mananc behaite.....

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de ceafa de porc
  • 1 plic de condimente de la Fuchs
  • sare dupa gust
  • usturoi verde
  • 100 ml ulei
  • 1 borcan de 800 g cu rosii cherry
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa lu`porcu la cuptor:

Am feliat ceafa de porc, apoi am presarat sare pe fiecare felie, am condimentat si am asezat ceafa intr-un castron, am taiat usturoiul marunt si l-am presarat peste ceafa, am acoperit castronul si l-am dat la frigider pana a doua zi. A doua zi am scos din frigider ceafa, intr-o tava de ceramica am presarat jumatate din ulei am asezat feliile de ceafa, am pus usturoiul ramas in castron si am turnat si restul de ulei. Deasupra am pus rosiile din borcan, am acoperit tava cu hartie d ecopt si am bagat-o la cuptor, la foc mic cca 2 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa lu`porcu la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]