Dupa cum va spuneam,am primit premiul de la AFAF(condimente) si le-am incercat;citind pe pachet la ingrediente si cand am vazut:piper,chili,piper rosu am condimentat carnea "cu bun simt" iar finalul a fost bun;in reteta urmatoare,am pus condimente Texane cu mai mult simt de raspundere iar finalul a fost si mai bun,spre foarte bun
Carnea portionata,spalata,uscata,condimentata,am pus-o in tava cu ulei si 1cana cu apa la cuptor pentru 30min;intre timp,legumele curatate taiate felii le-am pus in alta tava si le-am condimentat cu sare ,piper,deasupra crengutele de rozmarin,carnea,sosul si uleiul de la carne,paharul cu vin,a mai fost nevoie de 1pahar cu apa,am pus o folie de aluminiu deasupra si am dat tava la cuptor 40min;am servit cu salata de varza rosie,amestecata cu fenicul,sare,ulei de masline si otet balsamic sau de mere(de care aveti).
Pofta buna!!