Porc cu taitei lati si cascaval afumat

de mihaelar63 in Paste, 25 Sep 2018 | 2612 vizualizari

 

 Reteta aceasta cu taitei de casa [ laste] s-a conturat din necesitate si din ,,mers''. Adica am folosit ce am gasit prin bucatarie si frigider. Pot sa spun ca rezultatul a fost savuros, bineinteles ca orice mancare facuta fara dichis, dar cu mare pofta !!!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr pulpa porc
  • 150 gr sunca
  • 100 gr cascaval afumat
  • 300 gr taitei lati de casa
  • 2 linguri ulei + 2 linguri unt
  • 3 ciuperci brune
  • 1 praz
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 lingura condimente uscate maruntite[cimbru , oregano, salvie ]
  • 1/2 lingurita boia rosie de ardei
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu taitei lati si cascaval afumat:

  1. Sunculita se taie cuburi marunte.
  2. Carnea de porc se portioneaza cuburi mai mari sau taiati julien, dupa preferinta.
  3. Spalati si taiati prazul marunt.
  4. Sotati prazul usor impreuna cu cubuletele de sunca.
  5. Adaugati carnea de porc, ciupercile feliate, sare, boia si condimente.
  6. Turnati o cana cu apa si fierbeti inabusit 15-20 minute pana cand carnea este patrunsa.
  7. In acelasi vas adaugati inca o cana de apa si puneti peste carne taiteii la fiert.
  8. Prin aceasta operatiune faceti economie de timp si se va forma un sos suficient de onctuos. 
  9. Serviti preparatul cald decorat cu rondele de ardei iute si fasii de cascaval afumat.

                  Sa aveti pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Folosind pentru sotarea prazului si a carnii uleiul amestecat cu unt, mancarea va avea un gust mai delicios.

2

Daca folositi doar unt, acesta la prajire se va arde.

3

Pentru economie de timp si proceduri fierbeti pastele direct in vasul in care ati pregatit carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu taitei lati si cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

RODIMUR 1

26.09.2018, 19:31

O mâncare excelentă! Îmi place foarte mult, mai ales dacă sunt tăiței de casă...

Rocsi 1

26.09.2018, 19:47

Feresc prazul si servesc si eu din preparatul tau bun!

kytz 1

03.10.2018, 09:04

Bun, bun meniu!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste la cuptor cu sos de rosii, bechamel si cascaval