Porc cu smantana si ciuperci la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de Mitinita in Slow Cooker, 6 Sep 2015 | 4719 vizualizari

 

Porc cu smantana si ciuperci la slow cooker-ul Crock-Pot 4,7 L, o mancare ce imi aminteste de radacinile mele si pe care as gusta-o oricand cu mare drag. La noi s-au lins farfuriile, nu alta!

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de pulpa de porc (app 200 g fiecare)
  • 1 ceapa, taiata
  • 1 lingura de ulei
  • 350 g ciuperci, feliate
  • 200 ml smantana
  • 200 ml de supa sau apa
  • sare, dupa gust
  • usturoi cu piper Kotanyi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu smantana si ciuperci la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Se caleste ceapa cu o lingura de ulei. Deasupra se adauga bucatile de carne. Se rumenesc bucatile de carne pe ambele parti. Se adauga ciupercile.
In vasul de ceramica al aparatului Crock-Pot slow cooker Digital 4,7 l se adauga ingredientele calite.

Supa se amesteca cu smantana, sare dupa gust si usturoi cu piper. Se toarna deasupra bucatilor de carne.
Crock-Pot-ul se seteaza pe HIGH la 6 ore. Puteti seta si pe Low la 8 ore.
Se serveste cu garnitura de orez sau taitei lati si smantana. Aveti grija cand scoateti bucatile de carne din Crock-Pot, sunt foarte fragede.

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu smantana si ciuperci la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Musaca de Dorna la slow cooker Crock-Pot 4,7 L