Porc cu seminte negre de mustar si legume

de papabundetot in Porc, 9 Aug 2014 | 4698 vizualizari

 

Pranzul de astazi a fost ceva extrem de aromat,ce va si recomand sa incercati,cu ingrediente putine dar savuroase.

In general as spune despre mine ca in materie de gusturi si mancarururi sunt oarecum atipica,pentruca nu pot manca aceeasi mancare de 2 ori si ori de cate ori gatesc cate ceva,dau un alt gust preparatului,chiar daca ingredientele de baza ar fi cam acelesi.

 

INGREDIENTE

  •  7- 8 felii pulpa de porc
  • 1 lingurita curry praf
  • 50 ml lapte
  • boia iute
  • nucsoara
  • ulei de trufe albe
  • otet balsamic
  • 1 lingurita seminte negre de mustar
  • 1 lingurita seminte de fenicul
  • Pentru garnitura:
  • cartofi
  • morcovi
  • boia
  • sare
  • ulei de porumb
  • seminte mustar,
  • seminte fenicul
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu seminte negre de mustar si legume:

Am marinat carnea in lapte,ulei de trufe albe,curry,boia,nucsoara,am lasat-o sa stea in acest amestec 3-4 ore,apoi am pus peste carne cateva seminte de mustar negru si fenicul,zdrobite putin in mojar si am bagat-o la cuptor la foc mic impreuna cu marinata in care a stat, unde am lasat-o pana cand s-a inmuiat bine,spre final am dat focul mai tare pentru a o rumeni frumos.Cartofii si morcovii i-am taiat in bucati potrivite ca si marime,am pus peste ei sare,curry,boia,putin ulei de porumb si i-am pus intr-o tava tapetata cu o coala de hartie de copt inmuiata in apa rece si stoarsa bine.Hartia de copt am taiat-o mai mare in asa fel incat sa acopere atat fundul tavii dar si legumele din ea.Am lasat legumele sa se faca la foc mic si apoi le-am condimentat spre final si pe ele cu seminte negre de mustar si seminte de fenicul.Un preparat usor as spune eu,cu arome deosebite si echilibrate…exact pe gustul meu Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu seminte negre de mustar si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Costita de porc cu sos de rosii