Porc aromat la tigaie

de stefy_a in Porc, 14 Ian 2014 | 2826 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 500 g carne porc (eu am ales pulpa de porc)
  • - 100 ml vin alb
  • - aprox. 200 ml apa
  • - 50 ml ulei floarea soarelui
  • - 2 linguri mustar clasic
  • - 1/2 lingurita oregano
  • - 1/2 lingurita boia de ardei dulce
  • - 1/4 lingurita piper
  • - 1/2 lingurita condimente pentru porc
  • - 1/2 lingurita sare
  • - 1 lingura ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc aromat la tigaie:

Carnea de porc se taie bucati si se pune la prajit intr-o tigaie, in ulei incins

Cand carnea si-a schimbat culoarea pe toate partile, se adauga apa si vinul, lasand sa fiarba la foc mic pana se inmoaie carnea

Separat, intr-un vas se face amestecul din uleiul de masline, mustar, sare si condimente

Cand carnea este frageda (fiarta) se adauga amestecul de mai sus si se mai lasa circa 5 min pentru a se amesteca carnea cu aromele

Se serveste simpla sau cu garnitura preferata

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc aromat la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pomana porcului