Polpetine di melanzane con cuore di mozzarella

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2010 | 4288 vizualizari

 

bun si sanatos...italienii astia stiu ei ce stiu...nu-s prosti degeaba...hahaha!
in traducere : chiftelute de vinete umplute cu mozzarella
dat fiindca nu ma mai facut pana acum, am incercat daor jumatate de portie...dar data urm. fac dublu cantitate....

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete, aprox 800 g
  • 200 g mozzarella( se paote pune si cascaval afumat)
  • 100 g parmigiano sau branza de oaie
  • 2 catei de usturoi
  • 2 oua
  • sare, piper, patrunjel verde
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Polpetine di melanzane con cuore di mozzarella:

vinetele se curata de caoja, se taie cubulete si se pun la fiert in apa sarata, 5 min.se scurg si se storc bine de surplusul de apa. se dau prin mixer sau robot, sa se faca pasta.

se adauga ouale, parmigiano , usturoiul pisat si patrunjelul verde, se potriveste de sare si daca sunt prea moi se adauga pesmet.

branza se taie cubulete.

se pune la foc o tigaie cu ulei . se fac bilute cam cat iei cu o lingura, se pune in mijloc un cub de branza si se rotunjeste frumos, se dau prin pesmet si se pun la prajit pana se rumenesc frumos pe toate partile.

se servesc ca atare, si sunt f bune inlocuitoare pt chiftelele don carne...desigur, pt amatori...( eu deja am mancat jumatate din ele...!!!)

Daca ti-a placut reteta noastra "Polpetine di melanzane con cuore di mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi umpluti cu mozzarella si ou fiert, inveliti in bacon