Platou rece aperitiv

de Oana in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2010 | 31773 vizualizari

 

Potrivit pentru masa de Craciun sau Revelion.

 

INGREDIENTE

  • toba de casa
  • lebar de casa
  • branza
  • cascaval
  • rosii cherry
  • masline negre
  • ardei gras rosu
  • mustar
  • doua floricele din praz
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou rece aperitiv:

Se aseaza toate pe un platou rotund, ornand dupa imaginatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou rece aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane cu sos de usturoi