Aperitiv tarta rasturnata cu spanac, bacon si branza de capra

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2021 | 2980 vizualizari

 

O tarta rasturnata gatita într-o forma de tort/prajitura.
Facuta cu spanac bio proaspăt .   https://www.blogulluicatalina.com/2021/05/tarta-rasturnata-de-spanac-cu-bacon-si.html      

 

INGREDIENTE

  • 350 gr spanac proaspăt
  • 2 linguri de ulei
  • 8 felii subțiri de bacon/slănină 120 gr
  • 4 ouă
  • 3 linguri de smântână
  • 45 gr de brânză de capră
  • sare piper
  • ierburi de Provence
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta rasturnata cu spanac, bacon si branza de capra:

Spălați spanacul și curatati-l.  Sotați spanacul taiat în puțin ulei timp de aproximativ 10 minute. Puneti sare.  Într-o altă tigaie, rumeniti feliile de bacon.  Bateți ouăle cu smântâna, apoi adăugați brânza de capră măruntita.  Puneti piper, sare, adăugați ierburi de Provence.  Așezați feliile de bacon pe fundul formei, adăugați spanacul deasupra și turnați amestecul cu oua peste el.  Se coace 35-40 de minute la 180°C.  Se lasă puțin să se răcească și se rastoarna pe o farfurie.  Se servește fierbinte cu o salată de roșii sau ca mine cu o salată de sfeclă roșie și țelină

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta rasturnata cu spanac, bacon si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mihaelar63 1

18.06.2021, 00:33

Cam buna . Cam pe placul meu !!!!

oanapl 1

18.06.2021, 14:48

Delicioasă!

mirela0911 1

20.06.2021, 20:38

Cred ca e tare buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Scovergi