Mazare cu ou

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2015 | 4955 vizualizari

 

Am facut dupa reteta lui Adina,tare bun si usor,eu am pus in plus parmezan si am folosit doar 1 ou(nu aveam mai multe :)) )http://www.bucataras.ro/retete/mazare-cu-oua-56237.html

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de mazare
  • 1 ceapa mica rosie
  • 1 ou
  • 1 lingura parmezan
  • unt
  • sare/pipe
  • fulgi de chilli
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu ou:

Ceapa se taie solzisori si se pune la calit in unt.

Conserva se scurge de zeama,si se adauga peste ceapa calita,punem putina apa si lasam cateva minute sa se inmoaie ceapa la foc mic pana scade apa.

Oul se sparge intr-un castron,se amsteca bine si se toarna in tigaie peste mazare,se amesteca,se pun condimentele si parmezanul,se lasa 2 minute si se ia de pe foc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Merisor 1

23.01.2015, 21:04

N-am papat, dar imi place si mazarea si oul

Bya Ralu 1

24.01.2015, 13:59

elucubratiiculinare 1

25.01.2015, 09:29

interesanta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu ciuperci si ceapa