Platou de vara

de Merisor in Salate, 2 Aug 2012 | 4172 vizualizari

 

Cam asta mananc eu la serviciu de-alungul a 8,30 ore, excluzand covrigul sau biscuitul de la cafeaua de dimineata.
Pentru a fi completa reteta asa cum mananc acasa, mi-au lipsit maslinele si ceapa rosie.

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii
  • 2 castraveti
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei kapia
  • 1 felie branza telemea
  • 1-2 cuburi bran za topita
  • 2 felii cascaval
  • 1 ou fiert
  • 1 felie sunca presata
  • marar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou de vara:

Se taie legumele in felii rotunde(pentru aspect) si se amesteca in bol. Se mai amesteca cu ele maslinele cascavalul si sunca presata, acestea nu prezinta riscul de a se sfarama.

In final se aseaza branza topita cu grija printre ele, oul fiert taiat in 4 si branza telemea. 

Se orneaza cu marar.

Se poate pune sare cand se amesteca  legumele, eu salatele le mananc mai putin sarate.

TIPS-URI

1

Se poate pune ca la orice salata ulei de masline si otet sau zeama de lamaie.

2

Sare nu am pus pentru ca este telemeaua sarata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de legume crude si branza de oaie