Platou cu branzeturi si struguri

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2012 | 14993 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 portocala
  • boabe de struguri negri
  • boabe de struguri albi
  • branza brie
  • cascaval
  • branza danish blu(cu mucegai albastru)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou cu branzeturi si struguri:

Portocala se taie la un capat si se aseaza in mijlocul platoului, din ea facem un arici: pe o scobitoare punem o bucatica de branza si cate o boaba de strugure, apoi infingem scobitoarea in portocala. Branza danish blu se taie felii subtiri si se aseaza pe platou, apoi branza brie taiata felii si cascavalul taiat betigase. Se mai pun boabe de struguri printre ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu branzeturi si struguri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]