Platou cu aperitive

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2016 | 6264 vizualizari

 

Ceva preparat acasa -ceva cumparat - ceva legume , si repede aranjezi un platou . Acesta a luat drumul Clujului . L-am trimis la fiul meu !
 

 

INGREDIENTE

  • felii cu cu piept de curcan http://www.bucataras.ro/retete/felii-cu-piept-de-curcan-75212.html
  • chiftelute cu verdeata si susan http://www.bucataras.ro/retete/chiftelute-cu-verdeata-6140.html
  • salam vanatoresc
  • sunca
  • telemea de vaca
  • masline Kalamata
  • rosii cherry
  • ardei Kapia
  • ardei ute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou cu aperitive:

  1. Preparati feliile cu piept de curcan .
  2. Preparati chiftelutele .
  3. Feliati salamul , sunca si telemeaua .
  4. Spalati legumele . Feliati ardeii .
  5. Aranjati tote ingredientele frumos pe un platou mare .

TIPS-URI

1

Platoul trebuie sa contina mezeluri , branzeturi , legume diverse ca fiecare mesean sa-si aleaga cate ceva dupa bunul plac .

2

Incercati sa aveti diverse culori pe platou.Vor fi placute ochiului si atragatoare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu aperitive" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

-Licurici- 1

10.01.2016, 12:13

Arata minunat!!! Plin cu bunatati!!!

Catalina L 1

10.01.2016, 22:32

as veni la masa la tine..stii sa primesti

mihaelar63 1

10.01.2016, 23:11

Cu mare drag Catalina . Doar sa-mi spui cand sosesti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Platou cu aperitive