Piure ardelenesc inverzit

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2010 | 4643 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 3 linguri de unt
  • 1 pahar de lapte
  • 2 linguri branza de vaci
  • 3 linguri spanac fiert si tocat
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure ardelenesc inverzit:

Se fierb cartofii in coaja sau se curata si se taie cubulete si se fierb asa. Se dau pe razatoarea mare si se terciuesc.

Se incalzeste laptele si se amesteca cu sare cat va place, iar untul se freaca cu branza scursa bine.

Se pune laptele si untul in cartofi si se amesteca bine. Se adauga si spanacul si se mai amesteca oleaca, apoi e gata!

TIPS-URI

1

In loc de spanac puteti adauga verdeata tocata de care va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure ardelenesc inverzit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Evantai de cartofi