Pe masa, folosite ca aperitiv sunt excelente:)Calde sau reci,simple sau servite alaturi de ce va doriti, sunt usor si rapid de preparat si numai bune de mancat.
Pregatim degetelele de pui astfel
Pieptul de pui se taie fasii.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Cele doua oua se bat bine, dupa care bucatile de pui se trec o data prin faina, apoi prin ou, dupa care din nou prin faina si se prajesc in uei incins pana incep sa se rumeneasca frumos.Se scot pe o farfurie acoperita cu servetele pentru a elimina excesul de ulei.
Pregatim chiftelutele astfel:
Carnea tocata se amesteca cu cele 2 oua, ceapa tocata marunt, miezul de paine inmuiat in lapte si scurs bine, usturoiul pisat si restul condimentelor.
Cu mana putin umezita formam bilute de marimi potrivite pe care le trecem prin faina si apoi le prajim in ulei incins.
Cand sunt gata, se scot la fel pe servetel pentru a elimina excesul de ulei.
Se pun pe plaotu si sunt gata de servire.