Platou - aperitiv

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 19 Noi 2018 | 6570 vizualizari

 

  Cand ne intalnim cu prietenii sau rudele la iarba verde, imi place sa pun ceva de gustat pe masa. Asta inainte sa servesc felul principal de mancare. Langa platoul-aperitiv mai avem ceva lichid pe gustul fiecaruia si multa voie buna si drag de intalniri rare prietenesti.

 

INGREDIENTE

  • Slanina fiarta cu boia si usturoi
  • Piept de pui afumat
  • Branza maturata cu busuioc
  • Salam crud -uscat cu crusta de piper
  • Castraveti
  • Ridichi
  • Kapia
  • Ceapa verde
  • Ceapa rosie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou - aperitiv:

  1. Feliati branza cu busuioc.
  2. Taiati felii pieptul de pui afumat.
  3. Daca este necesar taiati rondele salamul cu piper.
  4. Curatati si spalati legumele.
  5. Taiati rondele kapia.
  6. Taiati castravetii pe lung.
  7. Nu sarati legumele, daca acestea nu sunt servite imediat se inmoaie.
  8. Aranjati mezelurile, branzeturile si legumele, frumos pe un platou dupa imaginatie.
  9. Am mai pus alaturi pe o farfurioara si celebra ceapa rosie de Mihai Viteazul.
  10. Platoul poate fi aranjat din timp si pastrat la rece.

                              Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Platoul -aperitiv trebuie sa contina diverse mezeluri, branzeturi sau legume incat fiecare sa-si gaseasca cate ceva pe plac.

2

Cantitatile sunt variabile in functie de cate persoane sunt la masa.

3

Nu uitati de o paine buna si de multa veselie.

4

Noi am avut invitat de onoare si un frumos fluture !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou - aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei grecesti