Andra Mihail ne invită la un desert super aromat și ușor de făcut: Plăcinte daneze cu caise - Un desert rapid și delicios. În jumătate de oră sunt gata pentru a fi savurate și ai nevoie de doar câteva ingrediente: foietaj, crema de brânză, ou, caise și zahăr.
Cum se prepara Plăcinte daneze cu caise - Un desert rapid și delicios:
Porționează aluatul foietaj în 9 părți egale. Așază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Taie caisele în sferturi.
Amestecă crema de brânză cu zahărul pudră și esența de vanilie. Pune câte o lingură de cremă în mijlocul fiecărui pătrat de aluat, apoi așază câte două cuburi de caise și presează-le ușor în crema de brânză.
Unge cu ou bătut câte un colț al fiecărui pătrat și lipește colțurile diagonal opuse presând bine să adere și să nu se desfacă la copt. Unge în întregime plăcintele rulate cu ou bătut.
Coace plăcintele în cuptorul preîncălzit la 190 grade C, timp de 20-25 minute, până se rumenesc frumos.
După coacere, lasă-le puțîn la temperat, apoi pudrează-le cu zahăr și servește-le cu poftă. Sunt delicioase și ușor de preparat.
Incearca si reteta de Cornete cu crema de vanilie, absolut delicioase sau reteta de Foietaj insiropat cu portocala.
Iti recomandam si reteta de Cremsnit cu frisca si crema de vanilie, un desert delicios.