Placinte - langosi cu smantana, cascaval si usturoi

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 12 Noi 2009 | 18575 vizualizari

 

Aluatul este de langosi, insa i-am prajit in tigaia doar unsa cu ulei. Reteta Vero.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 350 ml apa calduta
  • sare
  • smantana, cascaval, usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte - langosi cu smantana, cascaval si usturoi:

100 ml apa calduta, drojdia si 1 lingura faina se amesteca bine si se lasa sa creasca (15 minute). Se adauga apoi peste faina, sarea si restul de apa calduta si se framanta bine cu mixerul aprox 10 minute - eu doar vreo 5 :)
Se lasa la dospit 30 min. Se iau apoi bucati din aluat si se intind cu mana unsa cu ulei, pentru a li se da forma unui langos. Se prajesc pe ambele parti.

I-am servit cu sos de smantana, cascaval si usturoi. Yammy !

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte - langosi cu smantana, cascaval si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

ieri la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci - Reteta rapida si delicioasa

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:07

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Galette cu ciuperci si cascaval in sos de smantana