Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma tare, apoi adaugam 5 lg zahar si o lg de zahar pudra vanilat si batem din nou bine. Apoi adaugam 2 galbenusuri, praful de copt, jumatate din coaja rasa de lamaie si jumatate de esenta de rom, amestecam si adaugam uleiul si laptele, amestecam si adaugam treptat faina.
Intr-o tava unsa se toarna jumatate din compozitie si se baga 10 minute la cuptorul incins in prealabil la 180 grade.
Intre timp radem branza pe razatoarea fina si amestecam cu cealalta jumatate de coaja rasa de lamaie si rom, 3 galbenusuri si 5 lg de zahar. Scoatem tava si adaugam compozitia de branza,intindem bine apoi peste turnam restul aluatului si dam din nou la cuptor pt 25-30 minute in functie de cuptor pana se aureste putin deasupra. Scoatem, pudram si acoperim tava cu un prosop o jumatate de ora apoi o portiomam si asezam pe un platou.
Pofta buna
1
Se poate folosi orice tip de branza,fie proaspata,de oaie,de vaca
2
Eu am folosit o tava de 40/25