Placinta Rasucita

de Gina_Cristina in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2012 | 4262 vizualizari

 

o placere a copiilor mei

 

INGREDIENTE

  • 1/2kg faina
  • 5bucati de cabanos
  • 50gr drojdie
  • apa
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta Rasucita:

Se pune faina inr-un vas se face loc in mijlocul ei pentru a pune drojdia si apa calduta peste ea(atat cat sa acopere apa),se lasa putin la dospit,dupa care se framanta cu apa calduta,sare si putin ulei.Aluatul trebuie sa fie potrivit.se lasa la dospit 30 de minute .

Se taie cabanosul in jumatate pe lungime,dupa care se ia  putin din aluat si se intinde o foaie subtire se pune o bucata de cabanos dupa care se ruleaza si tot asa pana se termina aluatul si cabanosul.Se pune ulei in tigaie si se lasa sa se incinga bine,dupa care se pun 4-5 bucati(depinde cate va intra)dupa ce s-au prajt pe o parte se intoarce.

Se pot servi atat calde sau reci.Sper sa va placa

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta Rasucita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinte integrale cu branza si marar