Placinta impletita cu carne de pui

de oanapl in Pui, 7 Apr 2017 | 5497 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foitaj
  • 800 g carne tocata de pui
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • 1 galbenus
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura marar
  • patrunjel
  • susan
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta impletita cu carne de pui:

Lasi aluatul la dezghetat. 
Cureti ceapa, o tai marunt si o pui la calit in ulei 3-4 minute. 
Adaugi carnea tocata si o amesteci sa nu se prinda, pana lasa zeama. 
Pui sare, piper, patrunjelul si mararul tocate si lasi sa fiarba pana scade zeama si carnea este facuta. 
Lasi la racit putin si amesteci cu ouale batute. 
Pe masa infainata, pui aluatul si il netezesti cu sucitorul. Imparti din ochi, in trei, pe partea lunga si treimile din parti se taie fasii de 1,5-2 cm. 
Pui carnea pe fasia din mijloc, netaiata, si acoperi alternativ cu fasiile de pe margine. 
Pui placinta intr-o tava pe hartie de copt. Ungi cu galbenusul de ou batut si presari susan. Introduci tava in cuptorul preincalzit, pentru 35-40 minute. 
Se taie rece si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta impletita cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]