Aripioare pane

de luminita20_2006 in Pui, 10 Mai 2009 | 7332 vizualizari

 

Aripioare pane cu susan, excelente cu garnitura de piure sau chiar cu mujdei.

 

INGREDIENTE

  • 10 aripioare
  • rozmarin praf
  • delicat
  • 3 oua
  • faina
  • pesmet
  • 1 pachet susan
  • sare
  • piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare pane:

Aripioarele se spala si se lasa la uscat pe un prosop. Batem ouale cu sare si piper, adaugam faina si un pic de lapte daca aveti prin casa astfel incat sa obtinem o compozitie de consistenta smantanii. Aripioarele le condimentam cu rozmarin, delicat si piper. Le dam prin faina apoi prin ou si la urma prin pesmet amestecat cu susan. Punem la prajit in ulei incins.

Se pot servi cu cartofi sau cu pilaf.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui imbracate in Kaiser si ciuperci la cuptor