Te-ai saturat de pui la tigaie, paste cu pui, chiftelute, pui prajit si snitele de pui? Hai sa facem o placinta de pui simpla, fara blat, care te va face sa te reindragostesti de carnea de pui!
Am dat pe razatoare morcovul si cartoful (ambele legume au fost crude), am adaugat carnea de pui, ouale, verdeata tocata marunt, smantana si mustarul. Se amesteca totul foarte bine, se adauga pesmetul pentru ca amestecul sa prinda o consistenta putin mai moale decat cea pentru chiftele, se potriveste de sare si de piper si totul se toarna intr-o tava de tarta sau intr-o forma de tort cu marginile detasabile. Forma se unge in prealabil cu putin ulei si se imbraca in pesmet. Placinta capata un aspect foarte apetisant daca deasupra presarati putin cascaval ras…eu nu am mai presarat pentru ca m-am prins ca nu mai aveam in frigider nicio bucatica de cascaval.
Se baga tava in cuptor, la 180 grade pentru 30-35 minte.