Tapetam o tava cu hartie de copt si punem jumatate din aluatul de foietaj.
Intr-o tigaie topim untul, adaugam faina, apoi laptele pe rand si amestecam 2-3 minute pana se ingroasa sosul. Dupa ce s-a ingrosat oprim focul si il lasam cateva minute deoparte sa se racoreasca putin. Apoi adaugam 2 galbenusuri, branza rasa, piper si sare dupa gust si le amestecam pe toate.
Ciupercile le curatam si le punem la calit in putin ulei . Le calim pana cand zeama lasate de ciuperci scade si se rumenesc putin.
Punem ciupercile calite in sosul de lapte si sangeretele afumat taiat cubulete.
Punem sosul in tava peste aluat, dar lasam 2 cm liber pe margine si deasupra punem cealalta jumatate de aluat ramasa si unim marginile apasand bine cu degetul. Foaia deasupra am crestato putin si am unso cu un galbenus amestecat cu 1 lingura de lapte.
Dam tava la cuptor timp de 25-30 de minute pana cand aluatul se rumeneste deasupra.
Servim placinta de foietaj calda!
Pofta buna!