Placinta cu telemea

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 28 Sep 2009 | 4198 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 1 plic drojdie uscata1 ou
  • 5 linguri ulei
  • aprox 150 ml apa calduta
  • 400 gr telemea
  • 3 ardei
  • 1 ceapa
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu telemea:

Se framanta aluatul si se lasa la dospit. Intre timp se da telemeaua pe razatoare, ardeii si ceapa se taie feliute, se toaca mararul. Se intinde aluatul in tava unsa cu ulei. Se aseaza telemeaua, apoi legumele si se presara mararul. Se coace pana incepe sa se rumeneasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Michelle 1

02.11.2009, 13:19

woow ce bine arata...maine o pun in practica...seamana cu pizza

Michelle 1

02.11.2009, 13:19

5 furculite de la mine!

ala_oancea 1

03.11.2009, 08:54

Multumec Michelle Sa ai spor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu piept de pui la cuptor