m-am inspirat din revista click!pofta buna
Amestecam faina cu sarea, drojdia uscata, adaugam uleiul si laptele treptat, framantam pana obtinem un aluat omogen si elastic. Il acoperim si lasam deoparte 40 minute.
Spalam frunzele de la spanac sub un jet de apa rece, il oparim cca 3 minute cu apa fiarta cu sare. Ceapa verde o tocam si o calim cu spanacul tocat si 1 lingura de unt. Lasam sa se raceasca bine dupa care amestecam cu telemeaua maruntita si cascavalul dat prin razatoare, ouale batute bine, 1 lingurita de gris, condimentam dupa gust.
Intindem aluatul in foaie rotunda, asezam in tava(si pe pereti) unsa cu ulei si tapetata cu faina. Intepam aluatul cu furculita in mai multe locuri, turnam umplutura deasupra am asezat felii de branza Delaco.
Taiem aluatul care este in plus(dar lasam putin sa aducem peste umplutura)
Cu restul l-am intins din nou si am taiat fasii pe care le-am asezat deasupra la umplutura
Am batut oul bine dupa care l-am turnat peste si am adaugat cascaval ras deasupra,
Dam tava la cuptor la foc mediu pana s-a rumenit frumos(cca 40-50 min)