"retete pascale"
Dacă se anunță musafiri, vă invit să încercați o rețetă rapidă și delicioasă. Sigur vor fi încântați dacă îi veți servi cu o felie de plăcintă.
Lași să se dezghețe aluatul la temperatura camerei, apoi îl întinzi pe o foaie de aluat și îl transferi în tava mare de cuptor. Tai aluatul de jur-împrejur, lăsând o margine de 2 cm. Nu îl tai în totalitate, ci îl lași prins în cele 4 colțuri. Ungi aluatul cu sos pesto rosso.
Fierbi ouăle de prepeliță pentru 2-3 minute, le lași să se răcească și apoi le cureți de coajă și le tai în 2 pe jumătate.
Speli roșiile cherry și le tai în 2. Speli ardeiul gras și îl feliezi. Tai mozzarella felii de aproximativ 2 cm.
Așezi ingredientele peste aluat, alternându-le. Presari semințele de pin. Poți să mai presari câte o linguriță de sos pesto din loc în loc.
Introduci plăcinta în cuptorul preîncălzit la 180de grade C, pentru 30-35 minute, până când aluatul se rumenește frumos.