Pilaf cu legume

de lilik in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2011 | 5926 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 1 mana de mazare(am pus la ochi)
  • 1 pahar de orez
  • 1 ceapa verde fara frunze
  • sare,piper dupa gust
  • 2-3 linguri de ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu legume:

Curatam ceapa si o tocam marunt apoi o punem la innabusit in ulei.

curatam legumele si le tocam cubulete apoi le punem peste ceapa,le saltam putin apoi punem un pahar cu apa si lasam sa fiarba la foc mic.

Cand a scazut apa punem orezul ,lasam putin si punem 4 pahare cu apa.

Lasam sa fiarba pana scade orezul e fiert si a scazut toata apa.

Potrivim de sare si piper si servim.

TIPS-URI

1

daca doriti la sfarsit puteti adauga 2 linguri de parmezan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu supa de gaina