Pilaf cu legume

de lilik in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2011 | 5962 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 1 mana de mazare(am pus la ochi)
  • 1 pahar de orez
  • 1 ceapa verde fara frunze
  • sare,piper dupa gust
  • 2-3 linguri de ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu legume:

Curatam ceapa si o tocam marunt apoi o punem la innabusit in ulei.

curatam legumele si le tocam cubulete apoi le punem peste ceapa,le saltam putin apoi punem un pahar cu apa si lasam sa fiarba la foc mic.

Cand a scazut apa punem orezul ,lasam putin si punem 4 pahare cu apa.

Lasam sa fiarba pana scade orezul e fiert si a scazut toata apa.

Potrivim de sare si piper si servim.

TIPS-URI

1

daca doriti la sfarsit puteti adauga 2 linguri de parmezan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

ieri la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

ieri la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciupercute umplute cu legume