Placinta cu carne tocata

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 31 Oct 2014 | 20200 vizualizari

 

E fara introducere,sa nu zgandaresc ''haloinul'' asta...

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foitaj 275 g
  • 350 g tocata de porc
  • 8 fire de ceapa verde
  • 2 oua
  • 2 ardei rosii, mai mici
  • 1 gogosar galben,mic
  • 2 morcovi mai mici
  • marar
  • sare
  • piper
  • pentru uns
  • 1 galbenus de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu carne tocata:

Taiem marunt ceapa verde, la fel si ardeiul si gogosarul , radem morcovul,tocam si mararul si le punem peste carnea tocata.Adaugam sare si piper s,omogenizam compozitia si o punem intr-o tigaie unde am incins 50 ml ulei.Calim amestecul cca 15 min,il scoatem in castron,adaugam cele 2 oua si omogenizam bine.Luam o forma de tarta din silicon diametrul 22 cm.Din aluatul foitaj taiem un rotund care sa imbrace si peretii formei.Turnam compozitia peste aluat,deasupra asezam restul de aluat.Eu am format un grilaj si niste floricele.Ungem placinta cu un galbenus de ou si dam tava la cuptor.Eu am asezat forma de tarta in tava de la aragaz in care am turnat apa.Am lasat la cuptor cca 40 min ( depinde de cuptorul fiecaruia),pana s-a rumenit frumos.Se serveste atat cald cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sheperd's Pie