Placinta cu carne si mozzarella

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 27 Ian 2015 | 6594 vizualizari

 

Iar n-am introducere din motive de sare,cu alte cuvinte sunt nesarata....

 

INGREDIENTE

  • 275 g aluat foietaj de la Lidl
  • 200 g mozzarella
  • 400 g carne tocata de porc
  • 8 fire de ceapa verde
  • 1 fir de praz
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 20 g bacon cubulete
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu carne si mozzarella:

Mai intai taiem ceapa si prazul marunt,il amestecam cu carnea tocata,punem sare si piper dupa gust si calim cca 10 min,cat sa se inmoaie ceapa,prazul si carnea sa-si schimbe culoarea. rasturnam intr-un castron carnea si lasam sa se raceasca cca 15 min,apoi adaugam 2 oua si 100 g mozzarela taiata cubulete.

Am uns cu ulei de masline un vas rotund de yena ( 24 cm) am pus aluatul in vas,am apasat sa se fixeze bine si am taiat marginile.Am taiat 100 g mozzarella peste aluat,apoi punem amestecul de carne,nivelam si deasupra facem un grilaj din restul de aluat,ungem cu ulei si adaugam cubuletele de bacon in gaurile grilajului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu carne si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Geantak (Placinta cu carne tatareasca)