Placinta cu branza zambareata

de crinutz in Prajituri, 2 Noi 2010 | 4350 vizualizari

 

o placinta delicioasa si haioasa

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 1 kg faina,
  • 2 oua,
  • un cub drojdie,
  • 50 grame unt,
  • 3 linguri zahar,
  • 250 ml lapte,
  • un plic zahar vanilat,
  • un praf sare
  • umplutura:
  • 500 grame branza dulce,
  • stafide,esenta rom,
  • 4 linguri zahar,
  • 1 ou
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza zambareata:

un cub de drojdie se amesteca cu laptele caldut si se adauga in mijlocul fainii,se bat ouale cu zaharul si un praf de sare,se topeste untul si se adauga peste faina.se lasa coca la crescut 30 minute dupa care se intind 3 foi ,se aseaza umplutura ,se ruleaza si se aseaza intr-o tava tapetata cu faina.se da la cuptorul incins pentru 30 minute.se scoate de la cuptor si se pudreaza

umplutura

branza se amesteca cu oul ,zaharul si stafidele care au fost tinute in esenta de rom o jumatate de ora

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza zambareata" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert placinta impletita cu branza, pere si mere