Aluatul: Topin untul, iar laptele il incalzim, cat sa fie putin caldut. Cernem faina intr-un bol, punem sarea, zaharul cu pastai de vanilie si 2 linguri de zahar. Frecam drojdia cu 1 lingura de zahar pana se dizolva. Punem si drojdia peste faina, incepem sa framantam. Adaugam oul, mestecam, apoi laptele treptat, iar la final untul topit. Framantam bine, pana obtinem un aluat omogen, elastic si usor lipicios. Il acoperim cu un prosop curat, il lasam sa dospeasca 30-35 de minute. Umplutura: Dupa ce aluatul a crescut, facem umplutura. Mixam branza cu mascarponele, adaugam ouale, zaharul si mai mixam circa 1 minut. La final ii dam aroma cu vanilie. Presaram faina pe masa de lucru, rasturnam aluatul si il taiem in doua. Intindem o foaie din prima bucata, potrivit de groasa, o asezam intr-o tava de tarta pe care o tapetam cu hartie de copt inainte, intepam cu furculita. Turnam umplutura, nivelam, punem visinele. Intindem a doua foaie, o asezam deasupra, presam marginile spre interior, o intepam cu furculita. Introducem placinta in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana prinde o crusta aurie deasupra. Cand este gata, o scoatem din cuptor, o lasam sa se raceasca si o pudram cu zahar. Portionam si servim!