Placinta cu branza sarata

de rivka in Aperitive / Garnituri, 12 Mar 2010 | 29276 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie foietaj de placinta
  • 200 grame cascaval olandez feliat subtire sau ras
  • 250 gr telemea
  • verdeata dupa gust
  • susan
  • mac
  • 3 oua
  • putin lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza sarata:

Foaia se intinde pe masa curata se lasa la dezghetat.Se presara cascavalul uniform, branza zdrobita verdeata.

Se ruleaza un sul care se taie bucati cam de 8 cm.Se aseaza in tava pe hartie de copt.

Se presara susan, mac, se bat cele 3 oua cu putin lapte se toarna deasupra.

Se da la cuptorul incalzit la cca 180 grade cca 40 minute pana sunt rumenite si crescute.

Se servesc caldute usor sau reci langa o bere sau un pahar de vin alb.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulete de cartofi cu cascaval din doar cateva ingrediente