Aperitiv mini-tarte cu crema de branza si rosii cherry

de Oana in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2018 | 8431 vizualizari

 

Suuuper rapid de facut si atat de bune! Un deliciu! Atat calde si reci si sunt perfecte pe platoul unei mese festive!

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foietaj
  • 150 g crema de branza
  • 100 g rosii cherry
  • 100 g rosii cherry galbene
  • 1 ceapa rosie
  • sare si piper dupa gust
  • busuioc uscat
  • ulei de masline
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv mini-tarte cu crema de branza si rosii cherry:

Aluatul foietaj dezghetat se taie in cercuri cu o forma speciala sau cu un pahar. Se unge fiecare cerc cu crema de branza.

Rosiile cherry se taie in sferturi si se pun peste crema de branza. Ceapa rosie se taie solzisori fini si se pune peste rosii. Se condimenteaza fiecare mini-tarta cu sare si piper, busuioc uscat si cateva picaturi de ulei de masline.

Se pun intr-o tava pe hartie de copt si se coc in cuptorul preincalzit la 220 grade pentru 10 minute, pana ce marginile sunt umflate si usor rumenite.

Se servesc calde sau reci.

Se decoreaza cu frunze de busuioc proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv mini-tarte cu crema de branza si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Anghinare cu garnitura de vinete umplute