Aperitiv mini-tarte cu crema de branza si rosii cherry

de Oana in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2018 | 7443 vizualizari

 

Suuuper rapid de facut si atat de bune! Un deliciu! Atat calde si reci si sunt perfecte pe platoul unei mese festive!

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foietaj
  • 150 g crema de branza
  • 100 g rosii cherry
  • 100 g rosii cherry galbene
  • 1 ceapa rosie
  • sare si piper dupa gust
  • busuioc uscat
  • ulei de masline
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv mini-tarte cu crema de branza si rosii cherry:

Aluatul foietaj dezghetat se taie in cercuri cu o forma speciala sau cu un pahar. Se unge fiecare cerc cu crema de branza.

Rosiile cherry se taie in sferturi si se pun peste crema de branza. Ceapa rosie se taie solzisori fini si se pune peste rosii. Se condimenteaza fiecare mini-tarta cu sare si piper, busuioc uscat si cateva picaturi de ulei de masline.

Se pun intr-o tava pe hartie de copt si se coc in cuptorul preincalzit la 220 grade pentru 10 minute, pana ce marginile sunt umflate si usor rumenite.

Se servesc calde sau reci.

Se decoreaza cu frunze de busuioc proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv mini-tarte cu crema de branza si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu crema de branza