Placinta cu branza

de kukibella in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2012 | 2892 vizualizari

 

simpla şi foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 3 foi de placinta(foi yufka;sunt foile foarte subtiri care se folesesc ın general la baclava);
  • 200 gr.branza (dupa preferinta);
  • 1 pahar lapte;
  • 2 oua;
  • 1/2 leg.patrunjel;
  • ulei de masline;
  • susan;
  • mac;
  • sare(dupa gust);
  • 200 ml.apa minerala
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza:

Se prepara un sos din lapte ,1 ou,şi ulei(eu am pus ulei dupa ochi).

Se unge o tava cu ulei de masline ;se aşeaza prima foaie,se unge cu sos şi se pune branza amestecata cu patrunjel. Repetam operatia pana la ultima foaie;

In sosul ramas mai adaugam un ou. Cu acest sos ungem ultima foaie; peste punem apa minerala ; taiem ın ce forme dorim şi adaugam susanul şi macul.

Se da la cuptorul pre-ıncalzit la 175 de grade pana se rumeneşte

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mic dejun in cuib