Placinta cu branza

de ella49 in Prajituri, 20 Mai 2011 | 8287 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ALUAT:
  • 500g faina
  • 1 cub de drojdie
  • o cana de lapte
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 1 lingura de ulei
  • 1 lingura zahar 
  • UMPLUTURA:
  • 400g branza telemea
  • 3 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 100 g stafide
  • 2 linguri de zahar
  • coaja de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza:

Aluatul:

Intr-un bol se pune faina.Se freaca drojdia cu zaharul si laptele.Apoi se pune peste faina,unde se mai adauga zaharul,uleiul si zaharul vanilat.Se framanta pana devine o coca elastica.Se lasa la dospit 30 minute.

Umplutura:

Se da branza pe razatoare (puteti folosi si branza framantata) ,se adauga ouale,zaharul vanilat,coaja de lamaie,praful de copt,zaharul si stafidele.Se amesteca pana devine omogena.

Dupa ce s-a dospit aluatul se imparte in 3 parti egale.Se intinde o foaie,se pune un sfert din umplutura si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. La fel se procedeaza si cu celelalte doua.

Se pune la cuptor pentru 35-40 minute la foc mic.Cand se scot din cuptor se pudreaza cu zahar pudra.

POFTA BUNA!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

ionela2682 1

21.05.2011, 16:22

Cris2711 1

22.05.2011, 14:40

un deliciu culinar

mamaieelena 1

23.05.2011, 21:49

buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu cirese