Intr-un bol mai mare adaugam branzeturile date prin razatoare,branza proaspata,smantana,3 oua batute si amestecam cu telul pana ce se omogenizeaza.
Pe masa de lucru asezam prima foaie de placinta,ungem cu ulei adaugam a 2 foaie de placinta,ungem cu ulei ,ungem din nou cu ulei,adaugam a 3 foaie-adaugam 1/3 din compozitia de branza mai neuniforme.
Peste compozitia de branza adaucem partea de foi simple,le presam usor apoi impachetam totul sub forma de evantai.
Asezam evantaiul in tava unsa cu ulei.
Procedam la fel pana terminam.
Dam tava la cuptorul incalzit pana ce se rumeneste frumos la suprafata.
Intre timp batem ouale cu laptele ,un praf de sare.
Scoatem tava si turnam laptele.Dam din nou la cuptor cca 30 min pana ce compozitia este absorbita de placinta.
Lasam sa se raceasca dupa care o portionam.