Pizzete pentru copii

de alilianaa in Pizza, 12 Iul 2014 | 3616 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • un praf de sare
  • 25 g drojdie
  • 250 ml lapte ( daca mai este nevoie mai adaugam)
  • 30 g ulei
  • 10 felii sunca presata
  • 300 g cascaval
  • 200 g de pasta de rosii sau ketchup
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzete pentru copii:

Intr-un bol  se amesteca faina, drojdia pulbere si sarea. Peste care se adauga laptele caldut  si se framanta. La final punem in picatura uleiul si framantam. Aluatul se pune la dospit. Cand este gata, se intind cu sucitorul foi de aluat din care se decupeaza cu forme diferite,  pizzete,, figuri". Pe fiecare pizzeta punem sos de rosii sau ketchup, sunca presata taiata cubulete si cascavalul taiat cubulete. 

Acestea se pun intr-o tava ( eu am folosit blaturile de la forma detasabila de tort) si se pun la copt pentru 20 minute. 

Cand sunt gata, le putem servi reci sau calde.

TIPS-URI

1

Pe fiecare pizzeta inainte de a pune sosul de rosii am mai pus cate o picatura de ulei si am uns formele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzete pentru copii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

MOKUSKA 1

14.07.2014, 11:04

Ce bune sunt !!

alilianaa 1

14.07.2014, 22:29

multumesc frumos... ma bucur ca v-au placut.

Bya Ralu 1

28.07.2014, 00:44

bune bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizzette