Aceasta reteta de pizza este numai buna atunci cand suntem grabiti. Prepararea ei dureaza 20 de minute iar blatul este pufos.
Se taie felii sucukul si crenvurstii, se calesc foarte putin intr-o tava unsa cu ulei.
Se amesteca intr-un bol ingredientele pentru aluat si se omogenizeaza compozitia cu o lingura. Vom obtine un aluat elastic putin mai gros decat aluatul de chec.
Se unge cu ulei o tigaie de teflon si se intinde aluatul cu ajutorul unei linguri. In cazul in care aluatul se lipeste de dosul lingurii sau se intinde greu, putem unge lingura cu putin ulei. Se unge blatul cu sosul de rosii, se adauga mezelurile, iar deasupra se presara cascaval razuit.
Se acopera pizza cu un capac, se pune tigaia la flacara mare timp de un minut, dupa care se lasa la foc mic pana se coace. In maxim 10 minute trebuie sa fie gata, controlati blatul sa nu se arda dedesubt.
1
Puteti folosi si alte ingrediente la topping, daca sunt crude trebuie putin calite inainte deoarece blatul se coace foarte repede.