Pentru aluat ne sunt necesare:
Pentru compozitie ne sunt necesare:
Suplimentar: 4 linguri cu pasta de rosii si o lingurita de oregano. Pentru servire avem nevoie de ketchup iute Univer
Drojdia o frecam cu zaharul pana devine lichida. O lasam intr-un loc caldut la dospit, maxim 10 minute. Intre timp, cernem faina si o amestecam cu restul ingredientelor, adaugam si drojdia si framantam aluatul impreuna cu cele 2 linguri cu ulei si turnand cate putin din apa calduta. Cand aluatul devine nelipicios, acoperim vasul cu un servet si il lasam la loc cald, atat cat sa isi dubleze volumul. Intindem apoi o foaie, nu foarte groasa, ungem tava de aragaz cu putin ulei, asezam blatul si il ungem cu pasta de rosii si oregano.
Adaugam o jumatate din cantitatea de cascaval (trecut prin razatoare sau taiat in cuburi mici) si asezam apoi restul ingredientelor. Deasupra presaram cascavalul ramas si introducem tava la cuptor atat cat este necesar.
Se serveste cu ketchup iute Univer. Sa aveti pofta!