Pizza prosciutto e funghi

de Bucataras in Pizza, 3 Noi 2017 | 8647 vizualizari

 

Pentru a obține gust autentic al pizzei italienești trebuie să acordăm atenție fiecărui ingredient în parte, iar blatul, care se află la baza rețetei, este esențial pentru a obține textura și nuanțele aromate pe care te bucuri să le descoperi încă de la prima felie. In topurile iubitorilor de pizza conduce detașat blatul subțire – considerat ca fiind blatul folosit în rețeta originală de pizza italienească.

 

INGREDIENTE

  • Blat Alka Pizza Casei clasic – 1 buc
  • Sos de rosii – 3 linguri
  • Mozzarella – 80 g
  • Prosciutto – 100 g
  • Ciuperci Champignon – 50 g

Sos de rosii(se poate tine sosul in frigider pana la 4 zile)

  • 400 g rosii decojite la conserva
  • 5 frunze de busuioc
  • 5 frunze de oregano
  • 30 ml ulei de masline
  • ½ lingurita sare
  • ¼ lingurita zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza prosciutto e funghi:

Pune 3 linguri de sos de pizza pe blat;

Da mozzarella pe razatoare si pune-o deasupra;

Taie prosciutto fasii si asaza-le deasupra;

Taie ciupercile subtire si adauga-le peste;

Pune pizza intr-o tava unsa cu putin ulei si introdu-o in cuptorul incins in prealabil la 210 grade pentru 6 min;

 

 Intra pe www.alkapizzacasei.ro si poti castiga o vacanta in Italia!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza prosciutto e funghi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Sidy 1

08.11.2017, 07:14

Arata minunat si sigur e tare gustoasa... Dar...oare unde se gasesc aceste blaturi, ca eu nu le-am vazut ?

7 Art Passions 1

27.03.2018, 23:57

Buna, as putea sa folosesc acest tip de sunca Serrano pentru reteta de pizza?
https://www.catalomat.ro/kaufland/catalog-nou-bucureti-de-miercuri-28-03-2018/?page=2

navidad_2017 1

28.03.2018, 00:15

O da, dar adaugand fasiile de sunca Serrano CRUDE pe pizza deja coapta, dupa scoatera din cuptor! Altfel s-ar usca prea tare la copt si ar fi pacat de asa o bunatate de sunca! Din pacate autorul retetei nu a specificat ca foloseste "prosciutto cotto" (adica sunca "fiarta", gen "de Praga" ). Sunca Serrano este "prosciutto crudo", adica sunca "cruda"... (variante italienesti sunt sunca de Parma, sau San Daniele).

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 10:24

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

pe 06.04 la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza vegetariana à la Veneţia