Pizza pe felii de paine(crocanta)

de rivka in Pizza, 10 Aug 2010 | 6194 vizualizari

 

Ela Te Astept! mai este o tava (am facut 2-una pt tine special )

 

INGREDIENTE

  • 12 felii de paine
  •  unt la temperatura camerei
  • 200 grame salam picant de pui
  • 1 conserva 400 grame rosii
  •  200 grame cascaval olandez ras
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 2 ardei rosii
  • amestec de condimente italiene pentru sosuri si pizza
  •  1 lingurita praf usturoi
  •  ketchup
  • hartie de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pe felii de paine(crocanta):

Se asterne hartia de copt in tava de cuptor si se incinge cuptorul la temperatura mare. Se unge fiecare felie cu unt la temperatura camerei.Feliile se pun una langa alta in tava pe hartie de copt si se dau la cuptor cateva minute pana prin o crusta aurie.Apoi se scot.Ouale se bat cu furculita impreuna cu rosiile din conserva.Cu o lingura se pune/unge fiecare felie cu acest amestec de rosii cu oua.Se pastreaza putin din aceasta compozitie.Se presara condimentele italiene dupa gust si praful de usturoi.Se toaca ceapa la fel si ardeii si se presara peste paine in tava.Deasupra se presara salamul picant de pasare taiat cubulete si cascavalul.Se stropeste totul cu ketchup si cu restul  de rosii amestecat cu oua ramas.Se da tava la cuptor pt cca 25 minute la cca 240 grade. Se scoate, se scoate pe un platou si se serveste calda. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pe felii de paine(crocanta)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza taraneasca