Pizza la tigaie

de reisnaor_2006 in Pizza, 24 Feb 2020 | 4155 vizualizari

 

Este prima data cand fac si a fost un succes. O reteta rapida ptr cand ai musafiri neanuntati sau ptr pachetel la scoala.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 9 linguri de faina
  • 8 linguri chefir
  • sare
  • Umplutura:
  • 1 rosie mare
  • 100 grame de ceafa afumata
  • 100 gr mozzarella
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza la tigaie:

      Intr-un castron punem ouale si un praf de sare. Mixam bine si adaugam pe rand chefirul si faina treptat.

      Intr-o tigaie incinsa cu ulei punem aluatul. Deasupra punem un strat de ceafa afumata, mozzarella si rosia taiata felii subtiri. Acoperim cu un capac si gatim pizza 10 minute la foc mediu.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca nu aveti chefir il puteti inlocui cu lapte dulce gras in care ati adaugat o lingura de zeama de lamaie, le amestecam si le lasam cateva minute deoparte inainte de a le folosi.

2

Umplutura o putem face dupa preferinta fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta de Pizza la tigaie, gata in 20 de minute!