Intr-un bol se pune faina de malai cu apa si o ligurita de sare.
Se pune in cuptorul cu microunde la temperatura maxima 5 minute.
Se amesteca bine cu telul mamaliga si se mai da inca 3 minute la cuptorul cu microunde la temperatura maxima.
Cascavalul se rade pe razatoarea mica si se amesteca bine cu mamaliga fierbinte.
Se unge o forma de tarta cu diametrul de 26 cm cu ulei de masline si se toarna mamaliga fierbinte in ea; se niveleaza cu ajutorul unei palete si se lasa la racit 15 minute.
Ceapa se taie marunt; ardeiul se taie julien;dovlecelul de taie rondele.
Rosiile se oparesc , se decojesc si se taie marunt.
Se incinge putin de ulei de masline intr-o tigaie antiaderenta si se calesc intai dovleceii pana iau o culoare aurie.
Se scot pe hartie absorbanta de bucatarie.
In acelasi ulei se calesc apoi ardeii cca 5 minute; se scot pe hartie absorbanta de bucatarie.
Se calesc apoi ceapa si ciupercile feliate pana iau o culoare aurie; se scot pe hartie absorbanta de bucatarie.
La sfarsit se adauga in tigaie rosiile taiate marunt si frunza de busuioc ; dupa ce au fiert cca 5 minute se pun pe blatul de mamaliga.
Peste pasta de rosii cu busuioc se presara dovlecelul, ardeii, ceapa , ciupercile si maslinele negre.
Se da la cuptor la 200 de grade 10 minute; se scoate si se presara cu branza mozzarella rasa pe razatoarea mare si se mai da la cuptor 5 minute, sau pana branza s-a topit.
Se serveste calda.
Pofta buna!