Nici nu va imaginati cat de bine miroase in casa :)
Ingrediente blat:
Ingrediente umplutura:
Se pun faina, zaharul si drojdia intr-un castron. Se toarna apa calduta si uleiul si se framanta. Se adauga si sarea ( nu trebuie sa intre in contact cu drojdia ca nu mai creste aluatul) si se framanta bine. Se lasa la dospit 1 ora in cuptorul cu microunde, cu usa inchisa.
Se imparte coca in 8-9 parti ( voi impartiti cum considerati voi)
Ceapa se taie julien, maslinele la fel, se taie mai mici, salamul se feliaza sau se taie betisoare, rosiile feliute subtiri, iar cascavalul se da prin razatoarea mare.
Se intinde cu mainile, nu cu facaletul, un cerc de maxim 1 cm grosime, ( dar este recomandat cat mai subtire) si se pune in tigaia incinsa fara ulei .
Se lasa 4-5 minute (tigaia se tine acoperita cu capac), se intoarce pe cealalta parte si se unge cu bulion. Se adauga salamul, porumbul, maslinele, rosiile, ciupercile si cascavalul ras si se mai lasa 3-4 minute pe foc.
1
Se coace pizza in tigaia acoperita cu capac.
2
Ajunge cam pentru 2 persoane infometate :)
3
Alegeti voi ce puneti pe pizza.