Când frământ aluat de pâine iau o bucată și o pun în congelator.Astfel am la îndemână aluat de pizza când am nevoie;) Așa am făcut și de data aceasta.
Lasă aluatul la decongelat.
Pregatește ingredientele pentru umplutură.
Rade cașcavalul pe răzătoarea mică.
Taie grosier prosciutto.
Ciupercile taiate grosier.
Taie ardeiul julien.
Scoate porumbul din conservă si lasă-l la scurs.
Întinde aluatul sub forma ovală,cât de cât;)
Unge aluatul cu ketchup.
Presară pe aluat celelalte ingrediente ,toate pe o singură jumătate.
Deasupra presară cașcaval .
Acoperă cu blatul care nu are ingrediente pe el.
Apasă marginile ușor,pentru a nu ieși compoziția.
Pune pizza intr-o tavă tapetată cu folie de copt.
Dă tava la cuptorul preîncălzit la 160 grade până se rumenește .
Cu 5 minute înainte de a scoate pizza din cuptor,scoate tava si presara cașcaval peste aluat.
Servește după dorință cu sau fără kethup.
Unge blatul cu kethup