Incearca o reteta exotica, cu blat subtire, care pastreaza textura fina si usor crocanta a aluatului italienesc.
Sos de rosii (se poate tine sosul in frigider pana la 4 zile)
Taie ananasul cuburi;
Taie ardeii cubulete;
Da mozzarella pe razatoare;
Taie pieptul de pui fasii si unge-l cu ulei de masline;
Potriveste-l de sare si piper si trage-l la tigaie pana devine rumen;
Pune sos de rosii pe blat;
Adauga si pasta picanta de ardei si intinde-o uniform;
Pune apoi mozzarella si puiul;
Adauga apoi ardeiul capia si ardeiul gras;
Pune si cuburile de ananas;
Pune blatul de pizza intr-o tava de cuptor unsa cu putin ulei de masline;
Introdu-o in cuptorul incins in prealabil la 210 grade pentru cca 6 min;
Intra pe www.alkapizzacasei.ro si poti castiga o vacanta in Italia!