M-am inspirat de la Dya Daniela Andrei https://www.bucataras.ro/retete/pizza-cu-salam-uscat-si-porumb-77731.html.
Am focut aluatul meu de pizza care este pentru 2 pizza, de unde si denumirea.
Am schimbat ingredientele si cantitatile care sunt pentru 2 piza la fel aranjate altfel.
Aluatul se prepara ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza".
Aluatul fiind pentru 2 pizza si noi fiind doi flamanzi, le-am facut pe amandoua.
Se intinde jumatate de aluat in tava (diametrul 42 cm) unsa cu putin ulei si se inteapa cu furculita pe toata suprafata.
Se intinde pulpa de rosii si se presara oregano si piper.
Se rade putin cascaval pe razatoare mare.
Toate ingredientele trebuia sa fie feliate cat mai subtire sau taiate marunt.
Se pun ingredientele, in tava, in ordinea dorita pe toata suprafata aluatului.
Se rade cascavalul deasupra, intai pe razatoarea mare si la urma pe razatoarea mica.
Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 25-30 minute.
Este gata cand este rumenita frumos.
A doa pizza se face la fel cu alt aranjament.
Se taie si se serveste cu ketchup.
Pofta Buna!